Talli

Tallissa on 28 suurta ja valoisaa 12 neliön karsinaa. Asiakkaiden käytössä ovat myös varustehuone, kaksi pesupaikkaa, kuivaushuone, rehuhuone ja loimivarasto. Kengitystä varten löytyy erillinen tila. Nykyaikaisissa sosiaalitiloissa on keittiö, pukuhuone varustekaappeineen sekä kaksi vessaa ja suihku.

Ratsastusalueet

Hyväpohjainen ja tilava hiekkakenttä on kooltaan 50m x 75m. Maneesi on lämpöeristetty, joten kovimmatkaan pakkaset eivät haittaa ratsastusta. Lämpötila pysyy aina sopivasti vähintään muutaman asteen plussan puolella. Maneesin ratsastusala on 30m x 80m. Tallin ympäristö on miellyttävää harjumaastoa, jossa kulkee paljon erilaisia hevosille sopivia polkuja.

Maneesin kahvio

Maneesin päädyssä sijaitsevaa kahviota vuokrataan erilaisiin tilaisuuksiin kuten pikkujouluihin, syntymäpäiville, kokouksiin ja ristiäisiin. Kahviossa on moderni keittiö ja 50 hengen astiasto. Pöydät voi järjestää mielensä mukaisesti ja istumapaikkoja löytyy 70 hengelle.

Tiloissa on naisten ja miesten WC:t sekä erillinen inva-WC, jossa myös hoitopöytä. Hyvä valaistus sekä audiojärjestelmä täydentävät kokonaisuuden. Kysy kahvilan vuokraamisesta lisää Sarilta! HUOM! Emme tarjoa catering-palvelua